Albert kekszes süti karácsonyra

2016-10-24

  • Mennyiség: 4-6
  • Elkészítési idő: 45m

Egyéb hozzávalók

  • 2 nagy csomag Albert keksz
  • 4 kanál liszt
  • 4 kanál csokis pudingpor
  • 4 kanál kakaó
  • 5 dl tej
  • 25 dkg Rama margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 1 dl főtt kávé

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A lisztet,pudingport,kakaót és a tejet keverjük ki sima állagúra és néhány percig hagyjuk állni

Lépés  2

Közben a margarint,porcukorral és 1 dl erős kávával felfőzünk.Összekeverjük a pudingporos masszával és sűrűre főzzük. Melegen összeragasztjuk a kekszet és bevonjuk a krémmel.Hagyjuk egy tálcán kihűlni.

Lépés  3

24 órát hűtőben hagyjuk állni.Ettől lesz,majd teljesen puha. Tálalás előtt ferdén vágjuk fel!

Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.