Almapüré

2016-02-09

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 15m

Gyümölcsök közül kezdjünk almával, majd folytathatjuk őszibarackkal, sárgadinnyével, meggyel, cseresznyével, szilvával, körtével, banánnal, naranccsal.

Először mindig a gyümölcs levét kínáljuk, majd idővel kínálhatunk pépet is. Csecsemőkorban ne adjunk aprómagvas gyümölcsöket, mint eper, málna.

A gyümölcsöt ne édesítsük, különösen ne használjunk 1 éves kor alatt mézet!

Egyéb hozzávalók

  • 4 db alma

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Az almákat hámozzuk meg,majd magozzuk ki.

Lépés  2

Ezután sajtreszelőn reszeljük le.

Lépés  3

Miután lereszeltük az almákat,egy botmixer segítségével alaposan pürésítsük le,hogy teljesen homogén állaga legyen.

Átlag pontszám

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Értékeld a receptet

2 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Sajtos kifli gluténmentesen

  • Szilvalekváros-csokis kosárka

  • Glutén és tejmentes amerikai krémes

  • Glutén és tejmentes mogyorókrémes torta

  • Gesztenyés nyuszi (muffin) torta (GM)

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.