Bagoly kupaktanács

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 40m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 6 darab főtt ojás
  • 6 dkg májkrém
  • 5 dkg sajt
  • ízlés szerint só
  • 1 kiskanál mustár
  • 4 darab fekete olajbogyó
  • 1 darab paprika

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

Tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, kettévágjuk.

Lépés  3

Sárgáját egy kis tálba kikaparjuk, összekeverjük a májkrémmel, reszelt sajttal, mustárral, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

Lépés  4

Töltelékkel megtöltjük a tojásokat.

Lépés  5

Olajbogyókat felkarikázzuk, ezek lesznek a szemük. Paprikából kivágjuk a csőrüket, bármilyen fűszernövény levele a szárnyuk.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.