Bounty torta

2016-03-30

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 60m

Koncz Andrea receptje

Egyéb hozzávalók

  • 5 evőkanál kristálycukor
  • 5 darab tojás
  • 3 evőkanál finomliszt
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 2 dl tejszín
  • 15 dkg kókuszreszelék
  • 1 tábla 70%-os csokoládé
  • 2 evőkanál étolaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Mérjük ki az alapanyagokat.

Lépés  2

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral hozzászitáljuk a lisztet és a kakaóport,majd óvatosan belekeverjük a habbá felvert tojásfehérjét A szokásos módon piskótát sütünk.

Lépés  3

A tejszínt kemény habbá verjük,majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket.A kettévágott piskótát megtöltjük vele.A tetejére pedig ráöntjük az étolajjal elkevert olvasztott csokit.Kókuszreszelékkel díszítjük.

Recept Típusa:, ,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.