Buli bólé

2016-10-18

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 15m

Egyéb hozzávalók

  • 2 liter almalé
  • 2 db narancs
  • 1 dl citromlé
  • 40 dkg magozott cseresznye vagy meggy

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A mirelit cseresznyét még fagyottan az almalébe öntjük. Megvárjuk, amíg felenged. A narancsokat meghámozzuk és felszeleteljük, és a bóléba tesszük. Annyi citromlevet öntünk bele, hogy kellemesen pikáns legyen. Természetesen más gyümölcsből is lehet készíteni. Jól mutat benne a csillaggyümölcs is vékony szeletekre vágva.

Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.