Csíkos hús

2016-03-31

  • Mennyiség: 2
  • Főzési idő: 45m

Putóczki Gáborné receptje

Egyéb hozzávalók

  • 1 darab csirkemellfilé
  • 4 evőkanál liszt
  • 1 darab tojás
  • szerecsendió
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 3 dl tejszín
  • 25 dkg reszelt sajt

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Egy kisméretű tepsit vagy jénait kivajazunk.

Lépés  2

A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk. Majd lisztbe, tojásba és reszelt sajtba forgatjuk. Belehelyezzük a tepsibe vagy jénaiba úgy, hogy egymás tetejére több sor kerüljön

Lépés  3

A tejszínt összekeverjük a fűszerekkel és ráöntjük a húsra. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük. Úgy szeljük ki, mint a süteményt. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.