Csirke alakú krumplipüré

2016-03-30

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 30m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • ízlés szerint só
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg vaj
  • 1 darab sárgarépa
  • 4 szál snidling

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

Krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízbe feltesszük főzni.

Lépés  3

Miután megfőtt, leszűrjük, és jól kikeverjük a tejföllel és a margarinnal.

Lépés  4

Adagonként egy tányérra halmozzuk, snidlinggel kirakjuk az alját, és egy-egy kicsi darabot vágunk a szemének.

Lépés  5

Sárgarépából kivágjuk a csőrét és a taréját.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.