Csirkemáj baconbe tekerve

2016-10-24

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 30m

Egyéb hozzávalók

  • 80 dkg csirkemáj
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 dl olívaolaj
  • 30 szelet bacon
  • 15 dkg liszt

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A csirkemájakat lecsepegtetjük, ezután baconbe csavarjuk, majd lisztbe megforgatjuk. Felmelegített serpenyőbe olívaolajat öntünk, és belefektetjük a csirkemájakat.

Lépés  2

Sóval és borssal meghintjük, majd lefedjük alufóliával, és egyenletesen sütjük, 4 percig, majd fordítás után, a másik felét is, 4 percig. Köretnek valamilyen burgonyaköretet javaslok.Burgonyapüré vagy vajas-petrezselymes burgonya.

Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.