Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 60m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 4 darab egész csirkecomb
  • 3 darab főtt tojás
  • 20 dkg füstölt főtt tarja
  • 2 darab zsemle
  • 1.5 dl tej
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 kiskanál kakukkfű
  • 0.5 dl víz
  • 5 evőkanál olaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

A csirkecombokat megmossuk.

Lépés  3

A főtt tojásokat és a tarját felkockázzuk.

Lépés  4

A tejbe áztatott zsemléket kinyomkodjuk, hozzáadjuk a felkockázott tarját és a tojást. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

Lépés  5

Ezzel a töltelékkel megtöltjük a csirkecombokat. Megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel (én egy kis szárított medvehagymával is meghintettem).

Lépés  6

Olajjal kikent tepsibe helyezzük. 0.5 dl vizet öntünk alá, fóliával lefedve sütjük.

Lépés  7

Teljes készre sülés előtt 10 perce levesszük róla a fóliát, meglocsoljuk a pecsenyelével, és visszatesszük a sütőbe.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.