Gesztenyegolyó

2016-10-28

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 30m

Egyéb hozzávalók

  • 50 dkg darált keksz
  • 20 dkg vaj
  • 25 dkg gesztenyemassza(sajtreszelőn lereszelve)
  • 15 dkg porcukor
  • 0,5 dl rum
  • 10 dkg kókuszreszelék

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A hozzávalókat mérjük ki,majd egy keverőtálba szórjuk és alaposan összegyúrjuk.

Lépés  2

Ha szükséges, 1 kanál langyos tejet adunk hozzá,hogy tökéletes állagot kapjunk.

Lépés  3

Golyókat formázunk belőle.Megforgathatjuk durvára tört csokoládéban,dióban,madulában vagy akár kókuszreszelékben is.

Átlag pontszám

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Értékeld a receptet

2 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.