Glutén és tejmentes amerikai krémes

2016-03-24

  • Mennyiség: 10
  • Elkészítési idő: 60m
Így készíts finom krémest!

Egyéb hozzávalók

  • 6 db tojássárgája /tészta/
  • 6 ek.cukor /tészta/
  • 6 ek.rizsliszt /tészta/
  • 2 ek.Szerencsi kakaópor /tészta/
  • 0.5 cs.sütőpor /tészta/
  • 12 ek víz /tészta/
  • 2 ek olaj /tészta/
  • 6 db tojásfehérje /krém/
  • 6 ek.cukor /krém/
  • 2 csomag vaníliás pudingpor /krém/
  • 6 dl Alpro mandulás-kókuszos tej /krém/
  • 1 doboz Cocomas krém
  • 0.5 csomag expressz zselatin
  • 2 ek cukor

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A tojássárgáját, vizet,olajat, cukrot kikavarjuk. Utána hozzáadjuk a sütőport, kakaóport végül a rizslisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, 180 °C 15-20 perc sütés!

Lépés  2

Ez idő alatt megfőzzük a tejben a pudingport.

Lépés  3

A fehérjét felverjük a cukorral és a forró pudinggal elvegyítjük és a kisült tészta tetejére kenjük.

Lépés  4

Ezután visszatoljuk a sütőbe 160 °C-on 10 percig sütjük.

Lépés  5

Ha teljesen kihűlt, rákenjük a tetejére a felvert Cocomast,majd reszelt csokoládéval díszítjük.

Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet

3 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Hozzászólás (1)

  1. Beküldte: Tibor Szendrovari on 2016-03-24

    Ez finom lehet

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.