Hideg töltött tojás

2016-10-27

  • Mennyiség: 4-6
  • Elkészítési idő: 45m

Egyéb hozzávalók

  • 8 tojás
  • 1 evőkanál szardella-paszta
  • 1 evőkanál mustár
  • 3 kanál vaj
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A tojásokat keményre főzzük, hideg vízzel le kell hűteni ,majd szedjük le a héját.

Lépés  2

A tojásokat ketté vágjuk.A sárgáját kivesszük , majd villával összetörjük.(sajtreszelőn is lereszelhetjük)

Lépés  3

Hozzáadjuk a szardellapasztát, mustárt,vajat, tejfölt, borsot, sót. A jól kikevert krémet a tojásfehérjék üregébe töltjük egy habzsákból .

Lépés  4

Mellé készíthetünk majonézes salátát vagy kínálhatjuk hideg sültek mellé is.

Lépés  5

Tipp: -friss zöldfűszerekkel tehetjük igazán változatossá.

Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.