Kakaós lepény
2016-03-06- Konyha:Magyaros
- Étrend:Desszertek
- Nehézségi fok:Könnyű
-
Hozzáadás kedvencekhez

- Mennyiség: 4
- Főzési idő: 60m
Fodor Emese receptje
Egyéb hozzávalók
- 30 dkg cukor
- 50 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 0,5 l tej
- 8 dkg kakaópor
- 2 darab tojás
- 1 csomag sütőpor
Az étel elkészítésének leírása
Lépés 1
A tojást, a margarinnal, a tej felével, a cukorral, és a kakaóporral kidolgozzuk.
Lépés 2
A lisztet a sütőporral összekeverjük, és a kakaóporos masszához adjuk, a maradék tejjel.
Lépés 3
Margarinozott, lisztezett tepsiben (közepes méretű) 160 fokon 40 percig sütjük. Amikor kihűlt porcukros-vaníliás cukorban meghempergetjük.
Átlag pontszám
(4.4 / 5)
21 ember pontozta a receptet