Kakaós lepény

2016-03-06

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 60m

Fodor Emese receptje

Egyéb hozzávalók

  • 30 dkg cukor
  • 50 dkg liszt
  • 10 dkg margarin
  • 0,5 l tej
  • 8 dkg kakaópor
  • 2 darab tojás
  • 1 csomag sütőpor

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A tojást, a margarinnal, a tej felével, a cukorral, és a kakaóporral kidolgozzuk.

Lépés  2

A lisztet a sütőporral összekeverjük, és a kakaóporos masszához adjuk, a maradék tejjel.

Lépés  3

Margarinozott, lisztezett tepsiben (közepes méretű) 160 fokon 40 percig sütjük. Amikor kihűlt porcukros-vaníliás cukorban meghempergetjük.

Átlag pontszám

(4.4 / 5)

4.4 5 21
Értékeld a receptet

21 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.