Karfiol húsos takaró alatt

2016-03-30

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 1:30 h

Koncz Andrea receptje

Egyéb hozzávalók

  • 1 darab kisebb fej karfiol
  • 2 teáskanál só(a karfiol előfőzéséhez)
  • 30-40 dkg darálthús
  • 2 darab tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 8-10 szelet bacon
  • ízlés szerint só,bors,pirospaprika

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Vizet forraljunk fel a 2 ek sóval. Tisztítsuk meg a karfiolt.Főzzük félpuhára, majd öntsük le róla a vizet. A darált húst keverjük össze a tojásokkal, az apróra vágott hagymákkal, és ezt gyúrjuk simára, majd sóval, borssal és pirospaprikával ízesítsük.

Lépés  2

A karfiolt állítsuk bele egy jénaiba, és tegyük köré a húst.Fedjük le pár szelet baconnal. 200 fokon először lefedve 15-20 percig sütjük.Majd amikor levesszük a fedőt öntsük le róla a lét és utána kb.30 percig tovább sütjük.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Korhely halászlé

  • Zöldséges rakott burgonya

  • Rakott kel

  • Roston sült lazac vajas petrezselymes burgonyával

  • Sült oldalas pirított burgonyával

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.