Krémtúrós szőlő

2016-03-13

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 35m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 50 dkg túró
  • 4 kanál porcukor
  • 2 dl habtejszín
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag zselatinfix
  • 40 dkg szőlő

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Mérjük ki a hozzávalókat.

Lépés  2

A tejszínt 2 ek porcukorral habbá verjük, és a zselatinfix hozzáadásával tovább keverjük.

Lépés  3

A túróba tesszük a vaníliás cukrot, az apró szemű szőlőt, 2 ek porcukrot és a habot óvatosan beleforgatjuk.

Lépés  4

Egy tányérra halmozzuk, és szőlőalakot formálunk belőle.

Lépés  5

A nagyszemű szőlőt kettévágjuk, és bevonjuk vele a masszát.

Lépés  6

Szőlőlevéllel díszítjük.

Címkék:
Átlag pontszám

(2.7 / 5)

2.7 5 9
Értékeld a receptet

9 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.