Lazactatár

2016-10-28

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 30m

Egyéb hozzávalók

  • 60 dkg lazac
  • 10 dkg rokfort sajt
  • 10 dkg vaj
  • 1 csipet só
  • 1 csipet fehérbors
  • 1 csipet reszelt lime héj
  • 1 csipet reszelt citrom héj
  • 1 kk porcukor
  • 1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
  • 4 szem olívabogyó finomra vágva
  • 1 csipet friss kapor

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A lazacot apróra vágjuk, majd kikeverjük vajjal és reszelt rokfort sajttal.

Lépés  2

Alaposan fűszerezzük és jó habosra kikeverjük.

Lépés  3

Tálaláskor primőrrel és pirított kenyérrel kínáljuk.

Lépés  4

Frissen, azonnal fogyasszuk és csak friss lazacból készítsük!

Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.