Magyaróvári csirkemell

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 40m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 25 dkg gomba
  • 20 dkg csirkemell sonka
  • g só
  • 15 dkg sajt
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál őrölt fűszerpaprika
  • ízlés szerint bors
  • 3 evőkanál liszt
  • 5 evőkanál olaj
  • 1 dl víz

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával. A csirkemellet felszeleteljük, besózzuk, beleforgatjuk a lisztbe, és olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük. A tepsi aljára öntjük a vizet. Alufóliával letakarjuk, és félig megsütjük.

Lépés  3

A gombaszeleteket kevés olajon megpároljuk, enyhén megsózzuk.

Lépés  4

Amikor félig megsült a hús, mindegyik szeletre teszünk 1-1 szelet vékony sonkát, a sonkára gombát, a gombára reszelt sajtot.

Lépés  5

A tejfölt összekeverjük 2-3 ek reszelt sajttal, a húsra kenjük, és teljesen készre sütjük már fólia nélkül.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.