Marcipán tortára

2016-03-30

  • Mennyiség: 6
  • Elkészítési idő: 40m

Csehné Horváth Zsuzsanna receptje

Egyéb hozzávalók

  • 25 dkg mandulabél
  • 25 dkg porcukor
  • 2 darab tojásfehérje

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A fentiek szerint a darált mandulát összedolgozzuk a porcukorral, és a tojások fehérjével. Kinyújtani vékonyan meghintett porcukros deszkán tudjuk, tetszés szerint alakíthatjuk, darabolhatjuk, kakaóval, aromával színezhetjük, golyókat formálhatunk belőle, s meghempergethetjük tortadarában, - kinek tetszése, fantáziája szerint. Én általában tortát vonok be vele 🙂

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.