Meggyes brownie

2016-02-19

  • Mennyiség: 5
  • Főzési idő: 60m

Kovács Edit receptje

Egyéb hozzávalók

  • 1 és 1/3 csésze liszt
  • ½ kávéskanál só
  • 1 kávéskanál sütőpor
  • 1 csésze vaj
  • 1 és ½ csésze cukrozatlan kakaó por
  • 2 csésze cukor
  • 4 szobahőmérsékletű tojás
  • 1 és ½ kávéskanál vanília aroma, vagy vanília rúd
  • 2 csésze darált dió
  • 2 marák magozott meggy

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Melegítsük elő a sütőt 185 fokra. Vajazzunk ki egy sütőformát, vagy tepsit. Keverjük össze a lisztet, sót és sütőport és tegyük félre. Olvasszuk fel a vajat és keverjük hozzá a kakaót és alaposan keverjük el. Ezután tegyük hozzá a cukrot és egyesével a tojásokat. Utoljára keverjük bele a vaníliát. A liszt keveréket is adjuk hozzá a tésztához és ha már elkevertük adjuk hozzá a diót és a alecsepegtetett meggyet is. A kész masszát öntsük a formába és simítsuk el. Süssük 30 percen keresztül. Hagyjuk lehűlni és ízlés szerint csoki öntettel tálalhatjuk.

Átlag pontszám

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Értékeld a receptet

3 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.