Mézeskalácsos forró csoki

2016-10-25

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 30m

Egyéb hozzávalók

  • 1 l tej
  • 25 dkg főzőcsokoládé
  • 15 dkg cukor
  • 1 rúd vanília
  • 1 kk mézeskalácsfűszer keverék

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A főzőcsokoládét kis tűzön kevés vízben felolvasztjuk. Közben a tejet a cukorral és a vaníliarúddal,fűszerkeverékkel felforrósítjuk, majd állandó keverés mellett, vékony sugárban a felolvadt csokoládéra öntjük. Habosra és csomómentesre keverjük.

Lépés  2

Tejhabosítóval tehetjük igazán tökéletessé. Forrón csészékbe öntve tálaljuk.

Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.