Narancsos répatorta

2016-02-27

  • Mennyiség: 5
  • Főzési idő: 45m

Kovács Erika receptje

Egyéb hozzávalók

  • 3 db tojás
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg darált mogyoró
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 12 dkg reszelt sárgarépa
  • 1 citrom reszelt héja és leve
  • 1 narancs reszelt héja és leve
  • 5 dkg vaj
  • 5 dkg liszt

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A 3 tojás sárgáját a cukorral,vajjal és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd beletesszük a mogyorót,lisztet, a sárgarépát, a citrom,narancs héját és levét.

Lépés  2

Óvatosan közé keverjük a tojások felvert habját, majd kikent, lisztezett formában öntjük.Előmelegített sütőben 165 fokon megsütjük, és még melegen porcukorral megszórjuk.

Címkék:
Átlag pontszám

(2.3 / 5)

2.3 5 3
Értékeld a receptet

3 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Ír krémlikőr házilag

  • Parajjal töltött fogasfilé friss salátával

  • Narancsos forralt bor

  • A legfinomabb flódni karácsonyra

  • Lazactatár

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Hozzászólások (3)

  1. Beküldte: ancsur on 2016-03-02

    ha húsvét, répatorta 🙂 de ennyire nem fogok idén ragaszkodni a megszokotthoz, néztam már ki sok új receptet is. annyi jó van ezen az oldalon, hogy alig tud az ember válogatni 🙂 http://bit.ly/sutnijo

      Válasz
  2. Beküldte: radica947 on 2016-09-11

    Szia, kérdezni szeretném, nem maradt ki belőle a sütőpor?, tényleg nem kell bele, köszönöm.

      Válasz
    • Beküldte: Konyha24 on 2016-09-11

      Szia,
      nem kell bele,de kipróbálhatod azzal is.
      El nem rontja.:)
      Szép napot!

        Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.