Paprikás sajtos harcsaszeletek

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 50m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 2 kg afrikai harcsa
  • 6 evőkanál liszt
  • ízlés szerint só
  • 3 kiskanál fűszerpaprika
  • 2 kiskanál fokhagymapor
  • 5 evőkanál olaj
  • 20 dkg sajt
  • 0.5 dl víz

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk, kibelezzük és lenyúzzuk róla a bőrt.

Lépés  3

Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint besózzuk.

Lépés  4

A lisztet a fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük.

Lépés  5

Aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben sütjük.

Lépés  6

Készre sülés előtt 10 perce megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.