Parajos burgonyapüré

2016-02-27

  • Mennyiség: 3
  • Főzési idő: 30m

Igazán pompás köretet készíthettek burgonyából!

Nézzétek csak:

Egyéb hozzávalók

  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg parajlevél
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 10 dkg vaj
  • 1 dl tejszín

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A burgonyát hámozzuk meg és kockázzuk fel. Hideg vízbe rakjuk fel főni. Közben forraljunk vizet és forrázzuk le a parajleveleket.

Lépés  2

A leforrázott parajleveleket ezután ,forgassuk át vajon egy spernyőben.Ízesítsük sóval és borssal. A megfőtt burgonyát szűrjük le és törjük össze.

Lépés  3

A parajt turmixoljuk le sima állagúra ,majd adjuk hozzá a burgonyához és a tejszínnel együtt habosítsuk ki. A habosítást végezhetjük robotgéppel is.

Recept Típusa: Címkék:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.