Pétervári csirkemell

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 40m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 3 szál újhagyma
  • 20 dkg gomba
  • ízlés szerint só
  • 2 dl bor
  • 2 dl tejföl
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál mustár
  • ízlés szerint bors
  • 1 dl olaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

Csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.

Lépés  3

Olajon átsütjük.

Lépés  4

Feldarabolt hagymát pecsenyelében megdinszteljük, rátesszük a szeletelt gombát, mustárt, és sózzuk.

Lépés  5

Tejfölt a liszttel simára keverjük, és besűrítjük a szószt, és beletesszük a bort.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.