Puliszka

2016-02-08

  • Főzési idő: 40m

A kukoricalisztből készült kásás ételt, a puliszkát sokan kedvelik, mivel könnyű, kalóriaszegény étel.

Íme a mi receptünk:

Egyéb hozzávalók

  • 1 liter víz
  • 1 evőkanál só
  • 3 evőkanál zsír vagy étolaj
  • 25 dkg kukoricadara
  • 1 kanál vaj a forma kikenéséhez

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A zsiradékot és a vizet gyengén sózva felforraljuk. Folytonos kevergetés mellett beleeresztjük a kukoricadarát és állandóan kevergetjük, készre főzzük. Tűzről levéve átkeverjük és egy vajazott formába öntjük.. Kiváló köret sültek, pörköltek, apróhúsok mellé.

Átlag pontszám

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Értékeld a receptet

2 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Korhely halászlé

  • Lángos

  • Zöldséges rakott burgonya

  • Rakott kel

  • Roston sült lazac vajas petrezselymes burgonyával

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.