Puncs karácsonyra

2016-10-25

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 25m

Egyéb hozzávalók

  • 2,5 dl édes vörösbor
  • 2,5 dl édes fehérbor
  • 1,5 dl rum
  • 30 dkg cukor
  • 2 db citrom
  • 2 db narancs
  • 5 dl víz

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A gyümölcsöket megmosom, majd mindkettőnek hajszálvékonyra hámozom a sárga héját. 5 dl vizet a héjakkal felforralok, ezután hozzáöntöm az összes többi alkoholt.

Lépés  2

Beleszórom a cukrot, és éppen csak forráspontig melegítve, belecsavarom a citrom és a narancs levét is. Jól összekeverve, azonnal tálalom.

Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.