Rántott hús torta

2016-03-28

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 1:20 h

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • ízlés szerint só
  • 2 dl tejföl
  • 1 kg sertés hús
  • 3 darab tojás
  • 6 evőkanál liszt
  • 6 evőkanál zsemlemorzsa
  • 6 szál fodros petrezselyem

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Mérjük ki az alapanyagokat.

Lépés  2

A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.

Lépés  3

A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.

Lépés  4

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és sóval megszórjuk.

Lépés  5

Beleforgatjuk a lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába, és forró olajban kisütjük.

Lépés  6

Egy lapos tányérra halmozzuk a krumplipürét kör alakban, szépen elsimítjuk, és körberakjuk rántott hús szeletekkel.

Lépés  7

Közepét ízlés szerint dekoráljuk, és fodros petrezselyemmel díszítjük.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.