Rántott szelet

2016-02-10

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 30m

Bécsi szelet vagy kabátos hús…

Legyen kis gyerek vagy felnőtt a rántott húst mindenki szereti.Nekünk sertéskarajból a kedvencünk.

Egyéb hozzávalók

  • 8 szelet sertéskaraj
  • 10 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 1 csipetnyi só
  • 3 dl étolaj(sütéshez)

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A karajszeleteket sózzuk,majd egy klopfoló segítségével lazítjuk őket. Ügyeljünk rá,hogy ne legyen túl vékony a hús,mert könnyen kiszárad.

Lépés  2

A hús szeleteket lisztbe,felvert tojásba,majd zsemlemorzsába forgatjuk.

Lépés  3

Az olajat hevítsük fel és ha forró ,akkor süssük meg a hússzeleteket aranybarnára.Közben természetesen forgassuk meg őket az olajban,hogy egyformán süljön mindkét oldaluk. Köretnek friss saláta vagy petrezselymes burgonya dukál.

Recept Típusa:, Címkék:
Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Kókuszos kocka

  • Túrós pogácsa

  • Karfiol húsos takaró alatt

  • Zöldhagymás húsfelfújt

  • Karfiollal töltött fasírozott

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.