Roston sült cápa

2016-03-24

  • Mennyiség: 5
  • Elkészítési idő: 30m

Putóczki  Gáborné receptje

Egyéb hozzávalók

  • 1,5 kg fagyasztott cápa szelet
  • 1 darab citrom leve
  • ízlés szerint halfűszerkeverék
  • ízlés szerint koriander
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint szőlőmagolaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A kiengedett cápahúst még előző este bepácoljuk a citromléből, szőlőmagolajból, hal fűszerkeverékből, sóból, borsból korianderből álló páclében.

Lépés  2

Másnap lecsepegtetjük, és kókuszzsírral kent tepsiben, a sütő grill fokozatán 15 perc alatt készre sütjük. Én sajtmártással és párol rizzsel tálaltam.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Bólé friss gyümölcsökből

  • Így készíts finom tojáslikőrt

  • Korhely halászlé

  • Albert kekszes süti karácsonyra

  • Kávékrém karácsonyra

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.