Sajtkrémmel töltött francia kenyér

2016-03-31

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 30m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 2 dl tej
  • 5 dkg vaj
  • 4 csomag liszt
  • 0.5 kiskanál só
  • 50 dkg szezámmagos bagett
  • 10 dkg margarin
  • 10 dkg krémsajt
  • 10 dkg párizsi
  • 1 darab poréhagyma
  • 3 darab csemege uborka
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

Elkészítjük a besamelmártást: 2 dl tejet felforralunk és félretesszük. 5 dkg vajat felforrósítunk, belekeverünk 4 dkg lisztet, és lassan megpirítjuk. A forró tejet állandó keverés mellett apránként hozzáadjuk. Amikor elkészült, 1/2 mk sóval ízesítjük.

Lépés  3

A francia kenyereket félbevágjuk és a belsejét kivesszük.

Lépés  4

A sajtkrémet a besamelmártással és a margarinnal simára keverjük, sóval, borssal ízesítjük, és beletesszük a kisebb kockára vágott párizsit, uborkát és a hagymát.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.