Sajtos-burgonyás bundában sült hús

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 40m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 80 dkg sertéscomb
  • 2 darab tojás
  • 10 dkg sajt
  • ízlés szerint só
  • 3 darab burgonya
  • 2 dl tejföl
  • 2 evőkanál liszt
  • ízlés szerint bors
  • 2 gerezd fokhagyma

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

Húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval megszórjuk.

Lépés  3

Burgonyát meghámozzuk, lereszeljük.

Lépés  4

Hozzáadjuk a reszelt sajtot, tojásokat, tejfölt, lisztet, belezúzzuk a fokhagymát.

Lépés  5

Húst lisztbe forgatjuk, belemártjuk burgonyás keverékbe, és forró olajba kisütjük.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.