Sajtos,sonkás batyú

2016-03-30

  • Mennyiség: 6
  • Főzési idő: 45m

Csehné Horváth Zsuzsanna receptje

Egyéb hozzávalók

  • 50 dkg liszt
  • 5 dkg élesztő
  • 1 kávéskanál só
  • 1 dl olaj
  • 2,5 dl tej
  • 30 dkg sonka
  • 30 dkg reszeltsajt
  • 3-4 kanál tejföl

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A tészta hozzávalóiból kidagasztjuk a tésztát és hagyjuk kelni fél órát.A töltelékhez valókat összekeverjük. A tésztát vékonyra nyújtjuk, és tetszés szerint vágjuk, szaggatjuk

Lépés  2

A lapok felére teszünk a töltelékből, majd félbehajtjuk, és a széleit alaposan lenyomkodjuk. Tojással megkenjük. Előmelegített sütőben megsütjük.

Recept Típusa: Címkék:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.