Savanyú káposztás vagdalt

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 30m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 50 dkg darálthús
  • 50 dkg savanyúkáposzta
  • 2 darab zsemle
  • ízlés szerint só
  • 2 kiskanál őrölt fűszerpaprika
  • 1 darab tojás
  • 1 darab vöröshagyma
  • ízlés szerint bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 evőkanál olaj
  • 4 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 darab tojás

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.

Lépés  3

Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, a darált húshoz adjuk a kinyomkodott zsemlékkel együtt.

Lépés  4

Meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, beletesszük a kipréselt fokhagymát, a tojást, a zsemlemorzsát és a megmosott, apróra vágott savanyú káposztát.

Lépés  5

Jól összedolgozzuk, rúd alakba formázzuk.

Lépés  6

Olajjal kikent tepsibe helyezzük, lekenjük felvert tojással, és készre sütjük.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.