Sonkába tekert savanyú káposzta

2016-03-30

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 45m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 30 dkg savanyúkáposzta
  • 20 dkg sonkaszalámi
  • 1 darab olaj
  • ízlés szerint só
  • 5 csomag margarin
  • 2 dl tejföl
  • 20 dkg sajt

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összenyomkodjuk.

Lépés  3

A savanyú káposztát megmossuk, és kis olajon megpároljuk.

Lépés  4

Egy közepes tepsit margarinnal kikenünk, a krumplipürét elsimítjuk benne.

Lépés  5

A sonkaszalámiba beletesszük a káposztát, feltekerjük, és sorba rakjuk a krumplipürére.

Lépés  6

A tetején elsimítjuk a tejfölt, ráreszeljük a sajtot, és megsütjük.

Recept Típusa: Címkék:,
Átlag pontszám

(3 / 5)

3 5 2
Értékeld a receptet

2 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.