Spenótkrémleves

2016-03-31

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 50m

Putóczki Gáborné receptje

Egyéb hozzávalók

  • 50 dkg spenót
  • 2 darab főtt krumpli
  • 4 dl víz
  • 2 dl tejszín
  • 20 dkg sajt
  • 2 darab erőleveskocka
  • bors
  • fokhagyma
  • curry

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Forrásban lévő sós vízbe dobjuk a megmosott spenótleveleket. 10 perc után kivesszük, s finomra vágjuk.

Lépés  2

Egy edényben 4 dl vízben feloldjuk a leveskockát, hozzáadjuk a spenótot, borsozzuk, teszünk bele ételízesítőt, curryt, a kockára vágott sajtot, az apróra vágott fokhagymát és petrezselymet, a főzőtejszínt, s felforraljuk. Beletesszük a feldarabolt krumplit és összeturmixoljuk.

Lépés  3

Pirított kenyérkockával tálaljuk!

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.