Szakállas pogácsa

2016-03-31

  • Mennyiség: 10
  • Elkészítési idő: 50m

Putóczki Gáborné receptje

Egyéb hozzávalók

  • 20 dkg reszelt sajt
  • 35 dkg vaj
  • 6 evőkanál tej
  • 3 darab tojássárga
  • 60 dkg liszt
  • 3 darab tojásfehérje
  • 20 dkg vaj
  • 20 dkg krémsajt
  • 4 evőkanál tejföl
  • 25 dkg reszelt sajt

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Mérjük ki az alapanyagokat.

Lépés  2

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kinyújtjuk 3-4 mm vastagra és 3 cm átmérőjű korongokat szúrunk ki belőle. A tetejüket megkenjük tojásfehérjével.

Lépés  3

Előmelegített sütőben 180 fokon, sütőpapírral kibélelt tepsiben 10 perc alatt szép pirosra sütjük.

Recept Típusa: Címkék:
Átlag pontszám

(3 / 5)

3 5 2
Értékeld a receptet

2 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.