Szakállas pogácsa
2016-03-31- Konyha:Magyaros
- Étrend:Desszertek
- Nehézségi fok:Közepesen nehéz
-
Hozzáadás kedvencekhez

- Mennyiség: 10
- Elkészítési idő: 50m
Putóczki Gáborné receptje
Egyéb hozzávalók
- 20 dkg reszelt sajt
- 35 dkg vaj
- 6 evőkanál tej
- 3 darab tojássárga
- 60 dkg liszt
- 3 darab tojásfehérje
- 20 dkg vaj
- 20 dkg krémsajt
- 4 evőkanál tejföl
- 25 dkg reszelt sajt
- só
Az étel elkészítésének leírása
Lépés 1
Mérjük ki az alapanyagokat.
Lépés 2
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kinyújtjuk 3-4 mm vastagra és 3 cm átmérőjű korongokat szúrunk ki belőle. A tetejüket megkenjük tojásfehérjével.
Lépés 3
Előmelegített sütőben 180 fokon, sütőpapírral kibélelt tepsiben 10 perc alatt szép pirosra sütjük.
Átlag pontszám
(3 / 5)
2 ember pontozta a receptet