Tejfölös-sajtos sült csirkecomb

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 40m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 6 darab csirkecomb
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 kiskanál őrölt fűszerpaprika
  • ízlés szerint só
  • g bors
  • 1 kiskanál őrölt kömény
  • 3 dl tejföl
  • 20 dkg füstölt sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 evőkanál olaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

Lisztet elkeverjük a fűszerekkel.

Lépés  3

Húst megtisztítjuk, megsózzuk, fűszerezett lisztbe forgatjuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük.

Lépés  4

Maradék lisztet egyenletesen a húsra szórjuk.

Lépés  5

Tejfölbe reszeljük a fokhagymát, és bevonjuk vele a húst.

Lépés  6

Fóliával lefedjük, és sütjük. Teljes készre sülés előtt, ráreszeljük a füstölt sajtot, és még 10 percre visszatesszük sülni fólia nélkül.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.