Tökmagolajos sült csirkecomb

2016-03-31

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 60m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 8 darab csirkefelsőcomb
  • 10 dkg liszt
  • 1 kiskanál fűszerkeverék
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 2 szál tökmagolaj
  • 10 dkg sajt
  • 1 darab vöröshagyma
  • 5 evőkanál olaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

A lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és a csirkecombokat belemártjuk.

Lépés  3

Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük, a maradék lisztet a tetejére szórjuk.

Lépés  4

Rákarikázzuk a hagymát, rászórjuk a reszelt sajtot, és a tökmagolajjal elkevert tejföllel megkenjük.

Lépés  5

Alufóliával letakarva sütjük, az utolsó 10 percben levesszük róla a fóliát, és úgy sütjük tovább.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.