Tökmagvas bundában sült kecskesajt

2016-02-23

  • Mennyiség: 4
  • Főzési idő: 30m

Készítsetek egy igazán finom,kecskesajtos ételt vacsorára.

Mutatjuk a receptet:

Egyéb hozzávalók

  • 10 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg hántolt tökmag
  • 60 dkg kecskesajt
  • 1 dl étolaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A kecskesajtot vágjuk egyenlő szeletekre. Készítsük elő a lisztet és üssük fel egy tálba a tojásokat.

Lépés  2

A tökmagot daráljuk meg és öntsük ki egy kis tepsibe. Forgassuk bele a sajtszeleteket a lisztbe,felvert tojásba,majd a tökmagba.

Lépés  3

Ügyeljünk rá,hogy alaposan bepanírozzuk a sajtszeleteket.

Lépés  4

Egy serpenyőt melegítsünk fel és öntsük bele az olajat. Ha forró ,akkor rakjuk bele a sajtszeleteket és süssük egyenletes hő alatt meg a sajtok mindkét felét. Köretnek készítsünk mellé burgonyapürét.

Recept Típusa: Címkék:
Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.