Töltött krumpli

2016-03-30

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 45m

Csehné Horváth Zsuzsanna receptje

Egyéb hozzávalók

  • 4 darab nagy burgonya
  • 1 fej hagyma
  • 1 darab tojás
  • 10 dkg sonka
  • 10 dkg szalonna
  • 10 dkg sajt
  • vaj a sütéshez
  • ízlés szerint só bors

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Vegyünk pár szem nagy burgonyát,és pucoljuk meg majd felezzük el. Vájjuk ki a közepét sóval,borssal szórjuk meg.,és töltsük meg apróra vágott hagymával tojásba forgatott sonkával,szalonnával,vagy (éppen amit szeretünk).

Lépés  2

Mehet a sütőbe.vajban süssük meg. Mikor már megpuhult vegyük le a fóliát és reszeljük rá a sajtot hirtelen pirítsuk meg.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.