Uborkás fasírtroládok

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 45m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 50 dkg darálthús
  • 2 darab zsemle
  • 1 darab vöröshagyma
  • 2 darab tojás
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál mustár
  • 2 kiskanál őrölt fűszerpaprika
  • 8 darab csemege uborka
  • 8 darab bacon szalonna
  • 5 evőkanál olaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

Zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, darált húshoz adjuk.

Lépés  3

Beletesszük a felkockázott vöröshagymát, zúzott fokhagymát, tojásokat, mustárt, fűszerpaprikát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.

Lépés  4

Fasírtmasszát 8 részre osztjuk.

Lépés  5

Egy adagot kilapogatunk négyzet alakúra, felénk eső végére helyezünk 1 db uborkát, felcsavarjuk, körbe tekerjük bacon szalonnával. Mindegyik darabot így készítjük el.

Lépés  6

Olajjal kikent tepsibe helyezzük, és készre sütjük.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.