Vajon sült harcsafilé

2016-10-07

  • Elkészítési idő: 30m

Egyéb hozzávalók

  • 80 dkg harcsafilé
  • 1 kanál só
  • 1 csipet frissen őrölt bors
  • 10 dkg vaj
  • 1 db citrom
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 kg sárga burgonya
  • 2 dl tej
  • 10 dkg vaj

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A harcsafilékből szép szeleteket készítünk és sózzuk,borsozzuk.Citromlével meglocsoljuk. Olívaolajat öntünk rá és hagyjuk állni egy kicsit.

Lépés  2

Addig a burgonyát főzzük meg és forraljuk fel a tejet. A burgonyát törjük össze vagy krumplinyomóval nyomjuk át. Adjunk hozzá sót egy pici szerecsendiót,forró tejet és a vajat. Habosítsuk ki.

Lépés  3

A hal nagyon finom lesz ha nem tiszta vajban sütjük hanem a vajat olívaolajjal együtt melegítjük a serpenyőbe. Ebbe helyezzük bele a harcsaszeleteket és 3 perc alatt mindkét felét megsütjük. Friss salátát is kínálhatunk mellé-

Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Puncs szelet

  • Ír krémlikőr házilag

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.