Zabpelyhes tallér

2016-03-31

  • Mennyiség: 5
  • Elkészítési idő: 30m

Putóczki Gáborné receptje

Egyéb hozzávalók

  • 25 dkg túró
  • 2 darab tojás
  • 3 evőkanál zabpehely
  • 3 evőkanál zabpehelyliszt
  • 1 kiskanál só
  • 15 dkg reszelt sajt

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

A túrót a zabpelyhet a zablisztet a tojást a sót összegyúrjuk, majd hagytam állni 5 percet. Ezalatt egy nagyobb tepsit kibéleltem sütőpapírral, a sütőt 180 fokra állítottam, a sajtot lereszeltem.

Lépés  2

A masszából kisebb halmokat tettem a sütőpapíros tepsibe. Tetejére sajtot reszeltem, és pirosra sütöttem.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet

1 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.