Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb

2016-03-26

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 50m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 10 darab csirkefelsőcomb
  • 2 darab vöröshagyma
  • 2 darab sárgarépa
  • 25 dkg gomba
  • 30 dkg zöldbab
  • 3 dl tejföl
  • 10 dkg krémsajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • ízlés szerint só

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Készítsük elő az alapanyagokat.

Lépés  2

A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk. A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk.

Lépés  3

A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk.

Lépés  4

Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát.

Lépés  5

Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk.

Lépés  6

A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk.

Lépés  7

A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot.

Lépés  8

Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük.

Recept Típusa:
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.