Zöldhagymás húsfelfújt

2016-03-29

  • Mennyiség: 4
  • Elkészítési idő: 60m

Salamon Csilla receptje

Egyéb hozzávalók

  • 50 dkg darálthús
  • 2 darab zsemle
  • 2 tojás
  • 3 szál újhagyma
  • g só
  • 5 dkg vaj
  • ízlés szerint bors
  • 1 csokor petrezselyem

Az étel elkészítésének leírása

Lépés  1

Mérjük ki az alapanyagokat.

Lépés  2

Darált húst vízbe áztatott,kinyomkodott zsemlével,karikára vágott újhagymával,tojássárgájákkal,puha vajjal összekeverjük.

Lépés  3

Sóval,borssal,aprított petrezselyemmel ízesítjük és a kemény habbá vert tojásfehérjével lazítjuk.

Lépés  4

Masszát vizes kézzel elsimítjuk kör alakba formázzuk,olajjal kikent tepsibe tesszük és készre sütjük.

Recept Típusa:,
Átlag pontszám

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 ember pontozta a receptet

Kapcsolodó receptek:
  • Mézes puszedli

  • Süss te is mézeskalácsházikót könnyedén!

  • Így készítsd a keksztekercset!

  • Karácsonyi halászlé

  • Karácsonyi habkarika

Karácsonyi receptek

Konyha24.hu karácsonyi receptajánlata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.